Hoefnagels specials

Bakkerij hoefnagels is een authentieke warme bakker.

Authentiek betekend bij ons absoluut niet oubollig. Onze originele geschenkartikelen, ontbijtmanden, fuifbrood, ambachtelijke pralines bewijzen dat we een trendy en hippe bakkerij zijn. Al deze specials kunnen ingezet worden bij al uw gelegenheden.

Een lekker en stijlvol cadeau nodig?

Wees creatief en neem eens een werkmand mee naar het werk. Of een officemand mee naar kantoor. Drop een gigantische brood met belegde broodjes op uw feest of fuif. Dames, wat dacht je van een ‘goodiebag’ voor ‘ladies night’? Of ambachtelijke pralines bij koffie en digestief?

We hebben manden voor alle gelegenheden.

Kom langs en laat je inspireren en of adviseren voor een Hoefnagels special.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.