Webshop

Omdat onze klanten het online bestellen in de vingers hebben en beginnen te krijgen, hebben we het huidige online bestelformulier vervangen door een heuse webshop. Dit is niet alleen handig om online te bestellen maar ook om het Hoefnagels assortiment te verkennen. Al onze producten hebben we maximaal gedocumenteerd en uitgelicht om u optimaal te laten kiezen en selecteren via onze nieuwe webshop.

Daarnaast bieden we per product de mogelijkheid om uw specifieke wensen en of opmerkingen aan te geven, samen met wat wij graag van u ontvangen om uw bestelling correct en met de juiste zorg voor u klaar te maken voor afhaling.

Om uw online ervaring, zowel voor als achter de schermen, logistiek naar behoren te kunnen beheren vragen we rekening te willen houden met volgende aandachtspunten.

– Bestelling(en) voor de dag zelf zijn niet mogelijk
– Uw bestelling(en) voor de volgende dag ontvangen we graag vóór 13 u

Verder hebben we aardig ons best gedaan om de webshop en de opgenomen producten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Ondanks deze dagdagelijkse inspanningen om u de gewenste service te kunnen bieden, in de winkels en online, kan het zijn dat u op vragen stuit. Laat het weten via ons contactformulier.

Comments are closed.

Winkelmandje

Cart is empty

0