Info opening actie

Voor de opening van onze vernieuwde winkel te Meerhout doen we een fantastische openingsactie met tal van mooie prijzen. Waarbij we lokale zaken betrokken hebben in de buurt van onze winkel om dit mogelijk te maken.

Per aankoopschijf van 5€ ontvangt u een deelnemingsformulier. Vul dit formulier volledig in en beantwoord de vragen om deel te nemen. Deponeer dit formulier in de urne die in de winkel te Meerhout staat. Zo maakt u kans op 1 van deze prijzen.

We zetten volgende te winnen prijzen hier even op een rijtje.

– 1 elektrische fiets van Batavus Finez E-Go Sport – Bike city te Meerhout
– 2 x 2 overnachtingen voor 2 personen met ontbijt in B&B Molmento
– 2 x 2 overnachtingen voor 2 personen met ontbijt in B&B 15 inn
– 5 x 1 cadeaubon ter waarde van 90€ voor Ristorante La Ghironda
– 5 x 1 cadeaubon ter waarde van 49€ voor Ristorante La Ghironda
– 30 x 1 dagticket van Pakawi Park

Onze actie start op vrijdag 18 september 2020 en eindigt op donderdag 10 december 2020. De trekking gebeurt onder toezicht van een deurwaarder op 11 december 2020. Vind hier het wedstrijdreglement.

Van 18 september tot 25 oktober is er ook elk weekend een opvallende actie in onze winkel te Meerhout. Dit kan gaan van 4+1 gratis sandwiches tot 2+1 gratis casino brood… Houd onze Facebook pagina en website in de gaten voor deze weekendacties in de winkel te Meerhout.

Kom, vanaf vrijdag 18 september 2020, een kijkje nemen in onze mooie vernieuwde winkel en ontdek ons lekkere en vertrouwde assortiment. We verwelkomen u graag met de glimlach en zorg die u van ons gewend bent…

Winkelmandje

Cart is empty

0