Over ons

Is een samenvatting waar bakkerij hoefnagels voor staat. Over ons is een ode aan de passie waarmee ons team alle dagen de vele klanten warm bediend en verwent. Lees over ons en ontdek 100% passionele ambacht.

Casino brood is onze specialiteit. We hebben wit, grijs, donker en tweeling: een combinatie van wit en grijs in één brood. Het is zacht en heeft een malse korst.

Warme bakker100%

Onze klantenkring is heel gevarieerd, van ouderen tot gezinnen met kinderen. Het is altijd heel gemoedelijk. Iedereen kent iedereen. Het werkt prettig als je klanten bij naam kunt noemen.

Vriendelijke bediening100%

Werken met thema’s, zoals Pasen en Sinterklaas, is leuk. De zondag is altijd de gezelligste dag van de week. Mensen staan dan al om half 7 voor de deur en het loopt de hele tijd door.

Ruim assortiment100%

Als we een nieuw product introduceren haal ik iedereen bij elkaar, zodat Mario kan vertellen wat er precies in zit. Daar zijn klanten steeds meer in geïnteresseerd en zeker voor mensen met een allergie is het erg belangrijk dat we goede informatie kunnen geven. Daar proberen we zorgvuldig op in te spelen.

Dagverse producten100%

Het is belangrijk je te onderscheiden, je moet altijd bezig zijn om klanten te verrassen. Met nieuwe producten, een ander interieur of met acties. Zo hebben we weleens twee elektrische fietsen weggegeven.

Winkelmandje

Cart is empty

0